Tarieven PCR sneltest met Non-COVID verklaring
☝Hier & Koop Vandaag!☝

PCR test met reisverklaring Zeist

PCR test met reisverklaring Zeist

Een PCR test met reisverklaring in Zeist krijg je zo bij de teststraat in Utrecht. Als er bij jou op de planning een reisje naar het buitenland staat heb je namelijk de PCR test met reisverklaring in Zeist nodig. Doordat we het coronavirus nog niet uit de wereld hebben geholpen moeten we ons nog aan de coronamaatregelen houden, zowel in Nederland als in het buitenland. Om te voorkomen dat het coronavirus zich weer gaat verspreiden is het doen van een PCR test van tevoren erg belangrijk. Het is daarom nog steeds verplicht voordat je op vakantie gaat. Het klinkt wellicht als een hele hoop geregel maar dat is het in werkelijkheid niet. Via de teststraat in Utrechts website kun jij gemakkelijk een PCR test aanvragen. Voor je het weet heb jij een negatieve PCR test uitslag en kun je met de reisverklaring lekker naar het buitenland. Lees vooral verder als je graag meer informatie wilt vergaren over de PCR test en de teststraat in Utrecht.

Vraag een PCR test met reisverklaring in Zeist aan

Een PCR test aanvragen, hoe gaat dat dan? Het is dus super simpel om een PCR test aan te vragen via de website van de teststraat in Utrecht. Als je op de homepage komt zal je meteen de twee opties zien. Je kunt gaan voor de sneltest of voor de PCR test. Als jij op vakantie wilt gaan naar het buitenland moet je wel voor de PCR test kiezen. Alleen bij die test krijg je namelijk voor 139 euro een reisverklaring. Het verschil tussen de twee zit hem in de testgevoeligheid. De PCR test kan namelijk deeltjes van het coronavirus al vinden terwijl het nog in een vroeg stadium zit. Zo word je ook niet plotseling op vakantie ziek van het coronavirus. Daarnaast moet je iets langer wachten bij de PCR test op de uitslag dan bij de sneltest. Maar het wachten valt ook reuze mee want als jij voor 11:30 de test hebt gedaan krijg jij rond 23:00 al de uitslag. Als je in de middag de test doet krijg je de uitslag de volgende dag. Dat is natuurlijk alleen maar fijn omdat je rekening moet houden met het feit dat de uitslag en de reisverklaring binnen moet zijn voordat je het vliegtuig in stapt. Als jij op het punt staat om een afspraak te maken moet je met twee dingen rekening houden. Ten eerste moet de test binnen 72 uur voor vertrek plaatsvinden. Daarnaast moet je ook checken of het email goed is, wat je hebt ingevuld. Jij zult namelijk daarop de uitslag binnen krijgen. Vandaag plek bij testlocaties Zeist, Driebergen-Rijsenburg en Bunnik, Nu reserveren!

Zo gaat een coronatest in Zeist

Verder is er nog een verschil tussen de PCR test en de sneltest. Bij de PCR test wordt er een wattenstaafje in je neus en keel aangebracht om wat slijm weg te halen. Bij de sneltest is dit alleen in je neus. Maar de testen gaan allebei super snel en voor je het weet is het alweer voorbij. De hulpverleners zullen om een bevestigingsmail van je afspraak en je paspoort of I-D vragen. Zorg er dus voor dat je ze bij je hebt. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je een mondkapje draagt bij de teststraat.